Hop til hovedindholdet

Dansk Selskab for Almen Medicin logo

DSAM Hovedstaden inviterer til fyraftensmøde om ADHD


Dato og tid

Tirsdag d. 11. juni 2024 kl. 17:00 til 19:30

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 6. juni 2024 kl. 12:00

Sted

Frokoststuen på Forskningsenheden for Almen Praksis, Center for Sundhed og Samfund (CSS), Bartholinsgade 6R, stuen, 1356 København K Frokoststuen på Forskningsenheden for Almen Praksis
Center for Sundhed og Samfund (CSS), Bartholinsgade 6R, stuen
1356 København K

DSAM Hovedstaden inviterer til fyraftensmøde om ADHD


ADHD - hvordan griber vi den store efterspørgsel på udredning an?

DSAM Hovedstaden inviterer til fyraftensmøde om ADHD med debat om, hvordan vi griber den store efterspørgsel på udredning an i almen praksis.

Hvorfor har så mange et lidelsesbillede, der modsvarer ADHD i samtiden? Er det urimeligt, at de ønsker udredning, forklaring, hjælp og medicin, og hvilke alternativer kunne der være? 

Vi kommer ind på diagnostik/overdiagnostik, hvem skal udredes, og hvordan kan vi hjælpe patienterne på andre måder end med medicin? Hvad er den praktiserende læges rolle, og hvordan håndterer vi risikoen for opgaveglidning i lyset af de kapacitetsmæssige udfordringer i psykiatrien?

Som oplægsholder har vi inviteret Andreas Hoff, privatpraktiserende psykiater, seniorforsker, ph.d. Han er desuden en populær foredragsholder og komiker, som er kendt for sin evne til at servere forskningsbaseret viden om den menneskelige psyke, så det både skaber smil på læben, stof til eftertanke og grobund for øget trivsel, arbejdsglæde og forandring.

Det praktiske

Mødte holdes den 11. juni kl. 17-19 i frokoststuen på Forskningsenheden, Center for Sundhed og Samfund (CSS), Bartholinsgade 6R, stuen, 1356 København K. 

Der serveres sandwich og sodavand til mødet, og det er gratis for medlemmer af DSAM (herunder FYAM og SAMS) at deltage. For ikke-medlemmer koster det 50 kr.

Der er begrænsede pladser som tildeles efter først-til-mølle-princippet.
Fristen for tilmelding er torsdag den 6. juni kl. 12.00.

Vel mødt!
På vegne af DSAM Hovedstaden

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

Dansk Selskab for Almen Medicin
Tlf: +45 70707431
dsam@dsam.dk

Kontaktinformation til arrangør

Dansk Selskab for Almen Medicin
Tlf: +45 70707431
dsam@dsam.dk